Riska historie som nytt på nytt

Sårbar situasjon

Det er de tre sykepleierne som arbeidet ved Oslo universitetssykehus som har hatt desidert størst utgifter og som har tatt opp de største lånene i Norge.

- Den økonomiske utnyttelsen er en del av tiltalen, men det vises også til at kvinnene var i en sårbar situasjon. De er i et fremmed land og har satset mye på å komme hit, sier Skurdal til VG.

Dersom man trekker fra utgiftene ekteparet hadde, ifølge politiets revisorrapport, gir det en fortjeneste på mellom 274.000 og 294.000 kroner per sykepleier.

Ifølge aktor Hans-Petter Skurdal har ikke ekteparet anledning til å tjene på denne formen for arbeidsformidling.

Ekteparet fra Oslo er tiltalt for brudd på utlendingsloven for å ha utnyttet syv filippinske helsearbeidere.

Svarte bær

Flotte grønner

Allemannsretten betyr at du har rett til å ferdes fritt i skogen, på fjellet og langs kysten. Alle skal ha anledning til å drive et aktivt friluftsliv, samtidig som det skal tas hensyn til grunneieren. Derfor er det begrensninger i denne retten, slik at ingen blir skadelidende.

Du kan ferdes til fots i utmark hele året. I innmark (som for eksempel gårdsplass, inngjerdet hage og dyrket mark) har retten sine begrensninger (se feltet Kriterier/vilkår). Uansett skal alle som oppholder seg på annen manns grunn eller på sjøen utenfor, opptre hensynsfullt og ikke gjøre noe som kan være til skade for naturen eller til ulempe for eieren eller andre. I motsatt fall har eieren rett til å vise bort folk. Men eieren har ikke anledning til å sette opp skilt eller lignende for å gjøre det vanskelig å ferdes på områder der du har rett til å ferdes fritt.

  • From new disk 004
Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann